Customer Service

Betaalmogelijkheden
iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.
Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het door u bestelde product.

Vooruitbetaling per bank
Wilt u liever niet direct met iDEAL betalen maar even afwachten tot uw order bevestigd is en u de factuur heeft ontvangen? Dan is vooruitbetaling per bank een optie. Onder vermelding van uw ordernummer kunt u de betaling aan ons voldoen zoals u gewend bent andere betalingen via internetbankieren te regelen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij het door u bestelde product zo snel mogelijk aan u verzenden.
Let op: met een vooruitbetaling per bank kan het enkele dagen duren voordat wij uw betaling ontvangen terwijl dit met iDEAL direct is. Met een vooruitbetaling per bank kan het dus aanzienlijk langer duren voor u uw bestelling ontvangt.

PayPal
PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen. Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening.
 
 
Retourneren

7 dagen afkoelingsperiode
Het kan gebeuren dat uw bestelling niet overeenkomt met uw verwachtingen. Bij GOLF-X.nl heeft u het recht uw bestelling binnen 7 werkdagen na de leverdatum te retourneren. Dit kan alleen als het product in originele staat is en nog in onbeschadigde verpakking zit. U kunt dan, zonder opgaaf van reden, uw bestelling retourneren. Neemt u voor het terugzenden van uw bestelling contact op met onze klantenservice. U ontvangt van ons het retouradres. De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Na correcte ontvangst van uw retourzending betalen wij u binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag volledig terug.

Bezorgkosten
  • Verzendkosten binnen Nederland:  € 6,75
  • Verzendkosten naar België: € 14,95
  • Verzendkosten binnen EU: € 19,95
  • Verzendkosten naar Amerika en Canada € 29.95
  • Bij een aankoop met een totaal van € 200,- of hoger is de verzending gratis.

Levering en Levertijd

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen verzenden wij uw bestelling de eerstvolgende werkdag (mits voorradig).

Disclaimer

GOLF-X.nl doet haar uiterste best om de informatie op deze website zo actueel, correct en volledig mogelijk te houden. Omdat de informatie op deze website regelmatig verandert en wordt bijgewerkt kan GOLF-X.nl niet garanderen dat informatie te allen tijde actueel, correct en zo volledig mogelijk is weergegeven. Eventuele wijzigingen in de op de website aangeboden informatie kunnen op ieder moment zonder enige vorm van kennisgeving worden veranderd. Aan informatie op de website van GOLF-X.nl kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Ook kan GOLF-X.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden met betrekking tot de inhoud van e-mails. Op alle e-mails of nieuwsbrieven via e-mail die u ontvangt van medewerkers van GOLF-X.nl is deze disclaimer van toepassing.
Het auteursrecht en ander intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Made by Mouses te Zwolle en/of aan haar licentiegevers en worden uitdrukkelijk voorbehouden. Het is uitdrukkelijk verboden tekst(en) of afbeeldingen van deze website te kopiëren voor commerciële doeleinden.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u op verschillende manieren met ons in contact treden:
Telefonisch:
0521 – 20 00 00
Per email:
info@golf-x.nl
Schriftelijk:
GOLF-X
Woldmeentherand 11
8332 JE  Steenwijk

Privacy Policy

GOLF-X respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. GOLF-X zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.