SKB Europe ATA Double Golf Travel Case (2SKB-5020W)

Wilt u en uw partner uw golfsets echt veilig mee op reis nemen, dan is de SKB ATA Double Golf Travel Case de absolute aanrader. Niet alleen heeft u op de kist een levenslange garantie, zelfs uw golfclubs zijn door SKB verzekerd tot een bedrag van €. 1.000,00 indien er tijdens transport iets mee gebeurd. Deze kist is ideaal voor het transporteren van 2 golftassen.

De kist voldoet aan ATA 300 Categorie 1. Dit is de hoogste norm, dat inhoudt dat uw verpakking na minimaal 100 vluchten nog aan de eisen voldoet. De kist is gemaakt van een speciaal soort polyethyleen dat voorgeschreven is door het Amerikaanse leger. De 2SKB-5020W is geschikt voor drivers tot een lengte van 50" (127 cm). De passende vorm met een diameter van 20" (51cm) is geschikt voor de meest voorkomende golftassen. De kist heeft een 'perfect-match' systeem dat er voor zorgt dat de kappen naadloos op elkaar aansluiten (messing en groef sluiting) zodat modder, stof en andere viezigheid in de kist voorkomen wordt. De kist is voorzien van TSA-sloten, wat betekent dat douaniers de inhoud van uw kist kunnen controleren zonder de sloten te forceren.

€ 437,00

Beschikbaarheid: 5-6 werkdagen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

• 'perfect match' sluiting systeem, zodat de kappen naadloos aansluiten om modder, stof en andere viezigheid in de kist te voorkomen
• TSA-sloten, zodat douaniers de inhoud van de kist kunnen controleren zonder de sloten te forceren
• Geschikt voor de meerderheid van de meest voorkomende golftassen
• Een levenslange garantie op de kist
• SKB verzekert uw clubs tot €. 1.000,00 op beschadiging tijdens transport

Weight
Shipping Weight - 13 kg
Product Weight - 13 kg

Inside Dimensions
Interior Length - 1270 mm
Interior Width - 508 mm
Kleur Zwart
Maat 1
Merk SKB Europe

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: SKB Europe ATA Double Golf Travel Case (2SKB-5020W)