SKB Europe ATA Standard Golf Travel Case (2SKB-4812WS)

Wilt u uw golfset echt veilig mee op reis nemen, dan is de SKB ATA Standard Golf Travel Case de absolute aanrader. Niet alleen heeft u op de kist een levenslange garantie, zelfs uw golfclubs zijn door SKB verzekerd tot een bedrag van €. 1.000,00 indien er tijdens transport iets mee gebeurd.

De kist voldoet aan ATA 300 Categorie 1. Dit is de hoogste norm, dat inhoudt dat uw verpakking na minimaal 100 vluchten nog aan de eisen voldoet. De kist is gemaakt van een speciaal soort polyethyleen dat voorgeschreven is door het Amerikaanse leger. De 2SKB-4812WS is geschikt voor drivers tot een lengte van 48" (122 cm). De passende vorm met een diameter van 12 inch (30cm) is geschikt voor de smallere golftassen. De kist heeft een 'perfect-match' systeem dat er voor zorgt dat de kappen naadloos op elkaar aansluiten (messing en groef sluiting) zodat modder, stof en andere viezigheid in de kist voorkomen wordt. De kist is voorzien van TSA-sloten, wat betekent dat douaniers de inhoud van uw kist kunnen controleren zonder de sloten te forceren.
€ 305,00

Beschikbaarheid: 5-6 werkdagen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

• 'perfect match' sluiting systeem, zodat de kappen naadloos aansluiten om modder, stof en andere viezigheid in de kist te voorkomen
• TSA-sloten, zodat douaniers de inhoud van de kist kunnen controleren zonder de sloten te forceren
• Een levenslange garantie op de kist
• SKB verzekert uw clubs tot €. 1.000,00 op beschadiging tijdens transport

Weight
Shipping Weight - 8 kg
Product Weight - 8 kg

Inside Dimensions
Interior Length - 1219 mm
Interior Width - 305 mm


Kleur Zwart
Maat 1
Merk SKB Europe

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: SKB Europe ATA Standard Golf Travel Case (2SKB-4812WS)